Navigation
Icon

Over 60 % større overlevelseschance med hjertestarter

Chancen for at overleve et pludseligt opstået hjertestop afhænger i høj grad af, om der er en hjertestarter i nærheden. Bruges en hjertestarter inden for de første 5 minutter, stiger overlevelseschancerne hele 60-70 procent sammenlignet med tilfælde uden brug af hjertestarter. Det er da tal, der er til at føle på.

Tankevækkende er det dog, at der er plads til mange flere hjertestartere i det offentlige rum i Danmark. Når man samtidig medregner, at der årligt sker ca. 3.500 hjertestop uden for hospitalerne, er det nærmest kun et spørgsmål om tid, før det også sker i nærheden af dig. 

Fatale Minutter

Zoll AED Hjertestarter

Minutterne fra et hjertestop indtræffer til ambulancen når frem er bogstaveligt talt et spørgsmål om liv eller død. Uden en hjertestarter falder chancen for overlevelse efter 5 min. med 10 % hvert eneste minut, der går. Efter blot 10 min. er det oftest for sent. Men blot det at sandsynligheden for at redde et enkelt liv er til stede, mener vi berettiger en hjertestarter. At der tilmed sker så mange hjertetilfælde – og at en hjertestarter øger chancen for overlevelse så drastisk – underbygger blot vigtigheden af en hjertestarter.

Derfor mener vi, at alle virksomheder bør have en hjertestarter. Det redder ganske enkelt menneskeliv.

Markedets bedste hjertestarter

Som autoriseret Zoll forhandler og kursusudbyder har vi naturligvis markedets suverænt bedste hjertestarter: Zoll AED Plus. Den amerikansk udviklede hjertestarter gør det muligt for enhver at genoplive en person, der har fået hjertestop. Gennem stemmeguide, tekst og billeder hjælper hjertestarteren dig med tydelige instrukser gennem den genoplivende førstehjælp. Giver du f.eks. for langsom hjertemassage eller for bløde tryk, fortæller Zoll-hjertestarteren dig det, så du kan rette ind og optimere førstehjælpen.

Zoll AED Plus leveres klargjort inkl. alt nødvendigt udstyr (vægbeslag eller taske) og kræver minimal vedligeholdelse. Hvert 5. år skal hjertestarterens batterier og pads (elektroder) udskiftes, hvilket svarer til en årlig udgift på under 400 kr.


Se præsentationsvideo af hjertestarteren herunder:

Andre fordele ved Zoll AED+Plus hjertestarter

  • Robust (IP55) og iøjefaldende design.
  • Anvender miljøvenlige engangsbatterier.
  • LCD skærm med EKG (valgfrit)
  • Låg designet til at skabe frie luftveje.
  • Dokumenteret effektiv bifasisk teknologi.
  • Trådløs dataoverførsel.
  • Zoll Data Review Software.
  • 7 års Garanti.
Du har 0 varer i kurven
I alt 0,00

Gå til indkøbskurv